Det är smart att ta hjälp för att nå dit man vill – eller längre! På hög ledningsposition står du inför utmaningar utöver det vanliga, och det kan vara ensamt på toppen. Vi hjälper ledare och deras team att utvecklas så att de kan nå dit de vill samtidigt som de mår bra och utvecklas som människor. Unstoppable erbjuder Executive coaching, Högproduktiva team och Skräddarsydda program. För ledningsgrupper, projektteam, enhetschefer, VD:ar och andra ledare med stort ansvar.

Executive coachingprogram

Vårt Executive Coachingprogram är designat för dig med stort ansvar för verksamheten och medarbetarna. Du navigerar i en komplex värld och du vet inte alltid vem du kan lita på. Du vill utvecklas, bli en mer effektiv ledare, få insikter som hjälper dig och din organisation nå era mål. Du vill samtidigt jobba med hållbarhet och engagemang för både dig själv och dina medarbetare.

Vi inventerar nuläget och gör intressentintervjuer för att få feedback och förslag. Men framför allt är coachingen en trygg plats där vi testar tankar och idéer, stärker dig och din intuition samt din känsla av syfte och mening. Vi använder tydliga mål och vi mäter framgång kontinuerligt. Coachingen kommer att ge dig insikter och kunskaper som hjälper dig utvecklas snabbare än du trodde var möjligt, på ett sätt så att du mår bra och håller i längden.

Kan bokas som helårs- eller halvårsengagemang. Det ingår telefonsamtal och mailkontakt med coachen vid akuta behov mellan sessionerna. Utförs online eller på en fysisk plats.

Högproduktiva team

Högproduktiva Team är ett program som lyfter er ledningsgrupp till nya höjder. Det följer en noggrant designad process och är till sin natur skräddarsytt efter de utmaningar som gruppen står inför. Teamobservation, funktionsmätning, kundengagemang, intressentintervjuer och skräddarsydda workshops är huvudingredienserna som ingår. Vad kännetecknar ett Högproduktivt Team?

  • Tar ägandeskap för att föra företaget framåt
  • Har egen drivkraft som team, inte beroende av sin ledare
  • Arbetar för det överenskomna resultatet, inte egen agenda
  • Har förmåga att fatta beslut som är rätt för organisationen
  • Känner ansvar och engagemang för att uppnå teamets mål
  • Är goda ledare med egenskaper och kunskaper som skapar engagemang
  • Känner tillit för varandra och har sunda konflikter

Programmet löper över ett halvår eller ett år. Det passar ledningsgrupper eller andra team med stort ansvar som vill investera ordentligt för att få riktigt hög avkastning. Utförs online eller på en fysisk plats. Kombineras med fördel med Executive Coaching.

Skräddarsydda program

Vi skräddarsyr workshops och program som passar era specifika behov och utmaningar. Typiska teman är mål, vision, strategi, teamutveckling, produktivitet, tillit, företagskultur, successionsplanering och liknande. 

  • En två timmars boost för projektteamet, en dags kick-off för ledningsgruppen, eller ett helårsprogram som maximerar engagemanget i hela organisationen
  • Online, på en fysisk plats, kombinerat med mailutskick, egenarbete eller sparringpartners

Det finns bra lösningar för alla varianter!

Fler tjänster

Ledarskapsutveckling Personlig utveckling