Det är här allt börjar. Med dig. Med självledarskap. När vi blir medvetna om hur människor fungerar, dina egna drivkrafter och värderingar och vi börjar lyssna inåt – då händer magi! Unstoppable erbjuder Breakthrough coaching, Vem är det som kör egentligen? och Skräddarsydda program. För företag som vill ge det bästa till sina medarbetare, och för privatpersoner.

Breakthrough coaching

Breakthrough Coaching är ett coaching-upplägg som hjälper dig att bli tydlig med vad du vill uppnå, varför det är viktigt och hur du ska göra för att ta dig dit du vill. Det ger dig motivation och drivkraft och du kommer förändras, få viktiga insikter och känna dig lättare till sinnet. 

Det passar för dig som står med gyttja upp till knäna och inte kommer loss. Och för dig som rör dig framåt men som har tappat siktet på vart du är på väg. Framförallt passar det dig som vill få ut mer av livet och bidra bättre på din arbetsplats eller till världen. 

Kan bokas som enstaka tillfällen eller i paket om 5 eller 10 sessioner. Utförs online eller på en fysisk plats.

Vem är det som kör egentligen?

Vem är det som kör egentligen? är vår kurs i självledarskap, designad för företag som vill erbjuda sina medarbetare det allra bästa. Du lär dig hitta dina drivkrafter, identifiera viktiga behov, sätta mål som inspirerar dig och som får dig att längta efter att sätta igång att uppnå dem. 

Upplägget är på tre halvdagar, och inkluderar uppgifter att utföra mellan gångerna. Passar en grupp om 3-16 personer. Utförs online eller på en fysisk plats.

Skräddarsydda program

Vi skräddarsyr kurser och program som passar era specifika behov och utmaningar. 

  • En två timmars boost för projektteamet, en dags kick-off för arbetsgruppen, eller ett helårsprogram som maximerar engagemanget i hela organisationen
  • En liten grupp på bara tre personer eller en stor avdelning på 50 personer 
  • Online, på en fysisk plats, kombinerat med mailutskick, egenarbete eller
    sparringpartners 

Det finns bra lösningar för alla varianter!

Fler tjänster

Ledarskapsutveckling Ledningsstöd