”Med sitt stora varma hjärta inger Maria ett mycket gott förtroende och jag känner mig så trygg med henne som min coach. Genom kraftfulla frågor, relevanta erfarenheter och en förmåga att läsa av och känna in, leder hon mig i arbetet för min egen utveckling. Jag kan å det varmaste rekommendera Maria för dig som på riktigt vill utvecklas.”

 

Sara Sundaeus
Strategisk kommunikation och projektledning,
Consara AB

”Med sin erfarenhet och sitt kunnande upplever jag att Maria ger kloka och konkreta råd, även i komplexa situationer, som hjälper mig framåt, höjer kvaliteteten och förbättrar resultatet i mina processer. Maria är kunnig och erfaren med skinn på näsan och håller ett bra fokus vilket gör att hennes guidning effektivt ger praktiska och tillämpbara resultat.”

 

Håkan Berntsson
Partner, Valeris Advisory AB

”Jag känner verkligen att coachingen med dig har gjort mig så mycket mer målmedveten. Jag tänker på det varje dag och nästan kopplat till allt jag gör på jobbet. Nu har jag ett mål och jag ska ta mig dit. Känns riktigt bra!”

 

Robert Sehested
Systemutvecklare och lagkapten

”Maria är en otroligt duktig coach. Med sin närvaro,sitt engagemang och de kraftfulla frågor hon ställer gör att man verkligen får ”tänka till” men att man under hela processen känner stor tillit och trygghet. Jag vill varmt rekommendera Maria!”

 

Petra Hermansson
Co-owner Waybus

”Maria är lugn, metodisk och otroligt närvarande och guidar med trygg hand genom samtalet. Hennes unika förmåga att ringa in och hjälpa till att sätta ord på mina tankar har lett till nya insikter. Jag kan varmt rekommendera Maria som coach.”

 

Christina Holden
Deputy Meetings and Events manager,
Västsvenska Handelskammaren

”Om du vill förändra någonting i livet så ta möjligheten att få stöd från Maria. Hon lyssnar på djupet och kan hjälpa dig att väldigt snabbt byta fokus till nya möjligheter. Hon är autentisk och har en fantastisk förmåga att coacha.”

 

Lavinia Pillay
Business Consultant

”Jag hade en fantastisk coachingsession med Maria! Maria hjälpte mig definiera mina mål, mina behov och att få syn på mina blockeringar. Hon guidade mig under processen att hitta mina egna resurser. Hon ser också till att du tar dig framåt i ditt liv. Precis vad jag behövde! Under sessionen kände jag mig avslappnad och trygg med Maria, även online. Hon är en väldigt behaglig och professionell coach. Jag är tacksam att ha Maria som coach och rekommenderar henne definitivt.”

 

Mani Phomsouvanh
Business owner

”Jag hade möjligheten att jobba med Maria under kanske den värsta situation som kan hända en chef. Hon hjälpte mig att håll fokuset skarpt. Vår coaching utmanade mig verkligen på ett bra sätt. Särskilt under den svåra perioden lyckades Maria hjälpa mig att verkligen definiera vad som var viktigt för mig, och att undvika att koncentrera mig på fel sak. Jag förstod hur viktigt det är att alltid ha mål, att avsätta tid till att definiera dem, och också att säkerställa att det finns delmål att nå på vägen. Maria är en skicklig lyssnare och hon hjälper dig att fokusera på rätt saker.”

 

Mauro Zenaboni
Managing Director, Volvo Financial Services

Maria är lugn, inlyssnande och strukturerad, och hennes goda energi når fram även online. Ett coachingsamtal hjälpte mig att lyfta blicken, och att se på problem från ett perspektiv som tar mindre energi. Jag rekommenderar fler att ge sig själva denna möjlighet.”

 

Daniel Hognert
Product Director and EDI specialist, Apper systems

”Det var så värdefullt att prata mer Maria om min situation. På en session hjälpte hon mig att hitta verktyg för att ta mig ut ur ett dilemma där jag kände mig låst. Jag rekommenderar henne varmt om du söker stöd i livet och/eller karriären. Hennes förmåga att lyssna, som visar hennes omtänksamma personlighet, är det som gör henne till en värdefull coach. Inget dömande, bara vänlighet och respekt. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad att jag har träffat Maria och rekommenderar den här värdefulla stunden till alla. Tack igen Maria.”

 

Laetitia Funte
Teacher

”Jag har gått kurser i kommunikation och ledarskap förr och alltid tyckt att det mest varit sunt förnuft blandat en en stor portion blablabla. Men den här kursen fick mig att tänka till. Jag fick både insikter om mig själv och verktyg för hur jag ska hantera min vardag. ”

 

Lisa Mellegård
Configuration & Release Manager, Evolve

”En riktigt bra kurs där du lär dig att kommunicera som en ledare. Du kommer få många tips på hur du kan hantera olika typer av situationer i livet, både som ledare men även för dig själv. Det väcktes många tankar hos mig, där jag med hjälp av det jag lärt mig nu kan identifiera och förstå saker i min vardag som jag inte gjorde innan. Jag rekommenderar den här kursen till alla (inte bara till dem som vill bli ledare).”

 

Johan Gustafsson
Programmerare, Evolve

”Bästa ledarkursen jag någonsin varit på!”

 

Oscar West
Software Engineer, Evolve

”En givande ledarskapskurs med många bra konkreta exempel på hur teorin kan användas i praktiken.”

 

Robert Sehested
Systemutvecklare och lagkapten, Evolve