Coaching är ett av de mest kraftfulla verktyg vi har för att stötta en persons utveckling, både privat och professionellt – de båda hänger i princip alltid ihop. Jag som coach hjälper dig som klient att få tag i dina egna svar genom att spegla tillbaka vad som sägs, se mönster i beteenden, vända på perspektiv med mera.

Jag coachar enligt de etiska riktlinjer som International Coaching Federation har definierat. Det betyder att jag ser coachingen som ett samarbete mellan mig som coach och dig som klient. Det är en kreativ process som hjälper dig att bli tydlig med vad du vill och vad som ska till för att komma dit – och inte minst, att få det gjort!

Det är intressant att se att de hinder som står i vägen för att vi människor ska komma dit vi vill, eller göra det vi drömmer om, oftast sitter inom oss. I coachingprocessen kan vi få tag i vad som står i vägen och hitta sätt att ta oss förbi hindren.

Vanliga frågor som klienter vill få hjälp med är:

  • Jag vill bli en bättre ledare

  • Jag vill ta mer plats i min arbetsgrupp eller ledningsgrupp

  • Jag vill göra min röst hörd

  • Jag vill bli säkrare när jag pratar inför folk

  • Jag vill bli bättre på att hantera mitt fokus

  • Jag vill ta nästa steg i min karriär men vet inte vad det är

  • Jag vill jobba aktivt med min personliga utveckling

  • Arbetsplatsen vill erbjuda en uppskattad anställd något extra

Jag erbjuder också talarcoaching för dig som vill vässa till din presentation, både innehåll och utförande, inför en viktig leverans.

För vem

Coaching passar de flesta som har en önskan att komma framåt i sin personliga utveckling, sitt självledarskap eller att leda andra.

Oftast är det företag som är min kund, och som köper coaching till sina anställda. Men det är inte ovanligt att jag coachar privatpersoner som antingen inte får vad de önskar via sin arbetsplats, eller som vill bli coachade i en mer privat fråga. Med andra ord, både privatpersoner och anställda på företag är välkomna som klienter.

Jag är van att coacha både på svenska och engelska, online eller på samma plats. Jag är van att coacha människor i en hög ledarposition, lika väl som människor som inte har någon uttalad ledarposition, men som är intresserad av sin egen utveckling.

Hur går det till

Vi börjar med ett förutsättningslöst möte, ca 30 minuter oftast på telefon. Du beskriver vad du är ute efter och jag beskriver hur jag jobbar när jag coachar. Om du känner förtroende för mig och jag ser att jag kan hjälpa dig så kommer vi överens om ett upplägg, hur många gånger vi ska ses, var vi ska ses och liknande. Exempel på upplägg finns längre ner på denna sida.

Om vi är överens att sätta igång med coachingen så bokar vi vår första session, och jag skickar dig ett startpaket som innehåller ett par så kallade inventeringsdokument, om det är relevant för dig. Jag skickar också en coachingöverenskommelse och faktura. Därefter sätter vi igång!

En session är vanligen en timme lång och för de flesta är det lagom att ses med två till tre veckors mellanrum. För de flesta är det lagom att börja med ett paket om 3 eller 6 sessioner.

Om kunden är ett företag tar vi ofta en första session med coach, klient och klientens chef/ansvarig på företaget. Syftet är att vi alla ska ha samsyn kring syftet med coachingen, hur vi kommunicerar och liknande. Jag behandlar allt som sägs under sessionerna som konfidentiellt.

Prisindikation

En coachingsession kostar 2200-3200 kr/timme, priset varierar lite beroende på upplägg.

Exempel på coachingprogram

Breakthrough coaching

Breakthrough coaching är ett coaching-upplägg som hjälper dig att bli tydlig med vad du vill uppnå, varför det är viktigt och hur du ska göra för att ta dig dit du vill. Det ger dig motivation och drivkraft och du kommer förändras, få viktiga insikter och känna dig lättare till sinnet.

Det passar för dig som står med gyttja upp till knäna och inte kommer loss. Och för dig som rör dig framåt men som har tappat siktet på vart du är på väg. Framförallt passar det dig som vill få ut mer av livet och bidra bättre på din arbetsplats eller till världen.

Kan bokas som enstaka tillfällen eller i paket om 3 eller 6 sessioner. Utförs online eller på vårt kontor i centrala Göteborg.

Rising star coaching

Rising Star är ett coaching-program som passar dig med höga ambitioner. Du vill nå längre, utvecklas mer och göra riktig skillnad! Vi inventerar nuläget, samlar utomståendes intryck och lägger upp mål som inspirerar. Coachingen kommer att ge dig insikter och kunskaper som hjälper dig utvecklas snabbare än du trodde var möjligt, på ett sätt så att du mår bra och håller i längden.

Kan bokas som helårs- eller halvårsengagemang. Det ingår telefonsamtal och mailkontakt med coachen vid akuta behov mellan sessionerna. Utförs online eller på vårt kontor i centrala Göteborg.

Executive coaching-program

Executive coaching-programmet är designat för dig med stort ansvar för verksamheten och medarbetarna. Du navigerar i en komplex värld och du vet inte alltid vem du kan lita på. Du vill utvecklas, bli en mer effektiv ledare, få insikter som hjälper dig och din organisation nå era mål. Du vill samtidigt jobba med hållbarhet och engagemang för både dig själv och dina medarbetare.

Vi inventerar nuläget och gör intressent-intervjuer för att få feedback och förslag. Men framför allt är coachingen en trygg plats där vi testar tankar och idéer, stärker dig och din intuition samt din känsla av syfte och mening. Vi använder tydliga mål och vi mäter framgång kontinuerligt. Coachingen kommer att ge dig insikter och kunskaper som hjälper dig utvecklas snabbare än du trodde var möjligt, på ett sätt så att du mår bra och håller i längden.

Kan bokas som helårs- eller halvårsengagemang. Det ingår telefonsamtal och mailkontakt med coachen vid akuta behov mellan sessionerna. Utförs online eller på vårt kontor i centrala Göteborg.

Fler tjänster

Injektioner Kurser