Unstoppable är att ha luft under vingarna, en lätthet att andas och en kraft som kan förflytta berg. Unstoppable är att vara omöjlig att stoppa. Kunskap, tillit och intuition i perfekt harmoni. Det är ett litet bolag med många samarbetspartners som kan svara på de flesta behov som har med människor och utveckling att göra.

Maria Tevell Gobert

Det är svårt att tänka utanför boxen om man inte är medveten om boxen. Min specialitet är att sätta fingret på de omedvetna begränsningar som mina kunder bär på. Vi kommer snabbt under ytan. Och det är där, under ytan, som vi kan göra de stora och viktiga förändringarna. 

Jag använder det coachande förhållningssättet i nästan allt jag gör – för att det är mest effektivt. När vi människor gör våra egna insikter, det är då de stannar kvar och vi får till en riktigt förändring. Förutom intuition och erfarenhet använder jag metoder som till exempel Katalyserande Coaching®, Neuroliguistisk Programmering (NLP) och Reflective Inquiry.

Ibland tänker jag att det är för bra för att vara sant. Coaching alltså. För hur kan man gå från “ett mycket stort problem” som tagit upp stor del av en persons vardag under många år, till “ett mycket litet problem” – på bara en timmes Executive Coaching? Och hur kan man höja en annan persons livskvalitet från 2,9 till 8,2 på bara tre timmars Breakthrough Coaching? Trots allt är det sant. Det är vad mina kunder vittnar om.

Min bakgrund har varit sökande. Jag har upplevt och genomlevt de utmaningar som finns både i multinationella storbolag och små snabbfotade techbolag. Under de första åren var jag ingen vidare chef, vilsen och hade svårt att se vad som egentligen krävdes. Jag lärde mig på vägen och jag var senare en alldeles strålande chef, som mitt under stor kris i organisationen hade det mest välmående och positiva teamet av dem alla.

Idag är jag ägare och ansvarig för Unstoppable. Jag bidrar till bättre liv, bättre arbetsplatser och en bättre värld. Jag vill gärna lära känna dig. Om du är nyfiken på utveckling, coaching och ledarskap, eller vill veta vad jag kan göra för ert företag, så skriv en rad eller slå en signal.

Jag ser fram emot att höra från just dig!

 

Certifieringar

  • Diplomerad Professionell Coach och medlem i International Coaching Federation
  • Certified Business Communication Practitioner of the art and science of Neuro Linguistic Programming, by International NLP Trainers Association
  • The Five Behaviors of a Cohesive Team, by Interactive Profiles AB
  • Everything DiSC, by Interactive Profiles AB
 

 

Samarbetspartners

Det är viktigt för mig att hålla hög kvalitet i allt jag gör. Därför ser jag till att ha relevant utbildning och erfarenhet och när jag behöver andra kompetenser så samarbetar jag med andra som jag vet håller vad de lovar. Några av dem är dessa: 

Paige Performance and Leadership Consulting, Soul Agency, Lorensbergs Organisationskonsulter, Teamtastic.

 

Kunder

Jag jobbar med både privatpersoner och företag/organisationer av olika storlek. Några av dem jag jobbat med är:

Spotify, Kinnevik, Business Sweden, Klarna, Swedbank, AB Volvo, Volvo Financial Services, Västra Götalandsregionen, Evolve Technologies, Astra Zeneca, Proffice, SKF, Chalmers, Ascom, Västarvet, Cochlear, Global Challenges Foundation, Scania, Svenska Mässan, Handelshögskolans i Göteborg Alumniförening.

 

Filosofi

“Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you. And you can change it, you can influence it. (…) Once you learn that, you’ll never be the same again.” 

Steve Jobs beskrev det så träffande. Vi har alla vad vi behöver för att ta oss dit vi vill. Allt som behövs är hjälp att få syn på det som står i vägen så att vi kan spränga våra mentala barriärer och maximera vår potential.

 

Arbetssätt

Utgångspunkten är du som kund och vad du vill uppnå eller förändra. Tillsammans skapar vi ett upplägg som passar dig. Kurser och workshops är interaktiva och består av en väl avvägd kombination av upplevelse, teori, diskussion, reflektion och träning. Varje kurs anpassas till er specifika situation och era behov. 

Coachingen är en kreativ och tankeväckande process som skapas tillsammans mellan coach och klient. Målet är att fånga insikter som gör att du tar dig dit du vill, som får din värld att expandera och dig att glöda. Vi är vana att jobba online likaväl som på en gemensam plats. På engelska såväl som på svenska.