Alla utövar vi ledarskap då och då. Ibland har vi en formell titel, ibland är det helt informellt. På Unstoppable tar vi avstamp i välgrundade teorier och modeller och anpassar sedan allt till dig som kund. Unstoppable erbjuder Rising star coaching, Ledare i tiden och Skräddarsydda program. För talang, ny chef, erfaren chef, projektledare, teamledare, informell ledare i organisationen.

Rising star coaching

Rising Star är vårt coaching-program som passar dig med höga ambitioner. Du vill nå längre, utvecklas mer och göra riktig skillnad! Vi inventerar nuläget, samlar utomståendes intryck och lägger upp mål som inspirerar. Coachingen kommer att ge dig insikter och kunskaper som hjälper dig utvecklas snabbare än du trodde var möjligt, på ett sätt så att du mår bra och håller i längden.

Kan bokas som helårs- eller halvårsengagemang. Det ingår telefonsamtal och mailkontakt med coachen vid akuta behov mellan sessionerna. Utförs online eller på en fysisk plats.

Ledare i tiden

Ledare i Tiden är en kurs i ledarskap som bygger grunden för starka, stabila ledare som kan få med sig människorna omkring sig. Du lär dig om vad som behövs för att varje person ska hitta sitt engagemang, sin drivkraft. Vi övar på olika scenarier och tar hjälp av varandra för att få personlig feedback och en djupare förståelse. Du utvecklas inte bara som ledare, men också som människa. 

Upplägget är på tre halvdagar, och inkluderar uppgifter att utföra mellan gångerna. Passar en grupp om 3-16 personer. Utförs online eller på en fysisk plats.

Skräddarsydda program

Vi skräddarsyr kurser och program som passar era specifika behov och utmaningar. 

  • En två timmars boost för projektteamet, en dags kick-off för arbetsgruppen, eller ett helårsprogram som maximerar engagemanget i hela organisationen
  • En liten grupp på bara tre personer eller en stor avdelning på 50 personer
  • Online, på en fysisk plats, kombinerat med mailutskick, egenarbete eller sparringpartners 

Det finns bra lösningar för alla varianter.

Fler tjänster

Personlig utveckling Ledningsstöd